NEWSFEED RTL Z:

NEWS:

  Crash Investor

  Crash Investor

  Nieuwsbrief Crash Investor voegt zich naadloos in het huidige tijdsgewricht. Cor Wijtvliet schrijft bijzondere stukken in een speciale Nieuwsbrief. U kunt zich hierop abonneren.

  Voorbeeld Crash-Investor_weekbericht-CorWijtvliet.pdf (1.06 MB)

  CRASH INVESTOR vindt het van belang, dat ook particuliere beleggers kunnen kennis nemen van nieuwe beleggingsklassen. Het is echter geen uitnodiging om er dan ook maar meteen flink in te beleggen. Een goede voorlichting is steeds weer op zijn plaats! Beleggen moet in wezen saai zijn en mag u geen slapeloze nachten bezorgen.

  Bij CRASH INVESTOR zijn wij sowieso van mening, dat een verstandig belegger zijn portefeuille altijd deels gevuld heeft met waarde-aandelen. In onze beleggingsvisie past daar ook nog een mooi dividendrendement bij, zodat u als belegger een regelmatige inkomensstroom kunt genieten. Dat is zeker in deze moeilijke tijden geen overdreven luxe. Fondsmanagers kiezen graag voor groeiaandelen om zo het rendement te verhogen. Ze vergeten daarbij echter, dat ze dan wel het risico in de beleggingsportefeuille verhogen en dat is uw risico! Natuurlijk  passen in de meeste portefeuilles groeiaandelen. CRASH INVESTOR maakt de bewuste keuze hun aandeel beperkt te houden

  Bij CRASH INVESTOR geloven we niet in een ongestoorde groei. Er zullen altijd weer onverwachte beren op de beleggingsweg verschijnen. Daar kunt u zich als belegger tegen wapenen. Dat is ook onze belangrijkste motivering om deze verzekerende portefeuille voor u in te richten. U hebt altijd iets achter de hand om klappen op te vangen.

  Aarzel niet om Cor te bellen of te mailen als u vragen en/of opmerkingen heeft.

  Voor slechts 199,00 Euro per jaar* (excl BTW) ontvangt u de wekelijkse update van CRASH INVESTOR. Voor aanmelding vult u onderstaand formulier in. U ontvangt daarna van ons een rekening ter betaling. Na ontvangst van daarvan ontvangt u Crash Investor.

   

  INSCHRIJVEN OP CRASH INVESTOR

  U schrijft zich nu in voor de wekelijkse update van Crash Investor

  vul onderstaand formulier in (met * is verplicht)

  NB de vermelde bedragen zijn excl 21% BTW

  voornaam en achternaam

  indien van toepassing


   

  TWEETS