NEWSFEED RTL Z:

NEWS:

  Kijk op beleggingen

  Kijk op beleggen. Samen.

  In wat voor tijd leven we eigenlijk? Die vraag is niet een-twee-drie te beantwoorden. Er zijn echter wel enkele duidelijke kanttekeningen te plaatsen. Sinds de val van Lehman Brothers in september 2008 kampt de westerse wereld met een financiële crisis. Dit type crisis onderscheidt zich van andere crises, zoals de dotcom crisis, door haar intensiteit en lengte.

   

  Bancaire crisis

  De crisis vindt zijn oorsprong in de bancaire sector. Een bankencrisis laat zich moeilijk isoleren, omdat banken door de aard van hun werkzaamheden in contact staan met alle geledingen van de maatschappij en economie. Dus heeft de crisis uitstralingseffecten naar de rest van de economie. Dat is tegelijk de verklaring voor de recessie(s) waar een financiële crisis mee gepaard gaat.

  Juist omdat een bancaire crisis zo diep ingrijpt in andere sectoren van de economie, duurt zo’n crisis veel langer dan normaal. Zo was de financiële crisis van 1929  in 1939 nog niet voorbij. Tot overmaat van ramp is de bancaire crisis van 2008 overgegaan in de eurocrisis, die nog steeds een rechtstreekse bedreiging vormt voor het voortbestaan van de Euro en de Eurozone. 

   

  Morgen wordt het beter

  Nieuwsbrief Crash Investor stelt, dat de financieel economische omstandigheden de komende jaren voor de belegger slecht tot heel slecht blijven. De belegger moet minder aan hoge rendementen denken en meer aan het zich voorbereiden op een mogelijke nieuwe crash, zoals zich voordeed in 2008. In die opstelling onderscheidt Crash Investor zich van veel banken en vermogensbeheerders die steeds maar weer een optimistische toon aanslaan. Morgen wordt altijd alles beter.

   

  Zo kunt u profiteren

  Crash Investor onderscheidt zich ook door zijn conservatief beleggingsbeleid. De beleggingsportefeuille bestaat uit meerdere deelportefeuilles, waarbij het accent ligt op voorzichtigheid. Zo is er de deelportefeuille aandelen Crisis Overwinnaars. In die deelportefeuille worden slechts bedrijven opgenomen, die met succes al menig crisis hebben doorstaan en die tijdens de crisis zelfs hun positie in de markt hebben kunnen verbeteren. Is de crisis eenmaal voorbij, dan kunnen deze Overwinnaars maximaal profiteren van de nieuwe gunstige omstandigheden. U profiteert mee, zowel tijdens als na de crisis.

   

  Ga met ons mee!

  Dat is misschien wel de grootste kracht van Crash Investor. Wij nemen u daadwerkelijk bij de hand en wij begeleiden u voor, tijdens en na de crisis. Wij onderscheiden ons daarin nadrukkelijk van uw bank of vermogensbeheerder. Die leent u zijn paraplu wanneer de zon schijnt, maar vraagt die terug, wanneer het gaat regenen. Is uw bank of vermogensbeheerder er werkelijk voor u in moeilijke tijden?!


   

  TWEETS