NEWSFEED RTL Z:

NEWS:

  Masterclass Olie

  Zaterdag 19 maart 2016 organiseerde Wijtvliet Reseach/Beurshalte.nl in samenwerking met OptieAcademy een Olie Masterclass: kansen voor dividendaandelen en opties. De locatie was de Golfclub Kromme Rijn in Bunnik.

  Cor Wijtvliet opende de dag met een uur durende uiteenzetting over de uitdagingen, waarvoor de oliesector zich de komende jaren gesteld ziet. Hij gaf ook aan, dat de kansen op een snel herstel van de prijzen naar het oude niveau zijns inziens heel klein zijn.

  Na het fundamentele betoog van Cor Wijtvliet nam OptieAcademy het woord. Twee sprekers, Jan Robert Schutte en Harry Klip, legden het publiek uit hoe ze opties konden gebruiken om de kansen in de Oliesector te benutten om extra rendement te behalen zonder al te veel risico’s te lopen.

  In het laatste uur voor de lunch legde Cor Wijtvliet uit hoe oliemaatschappijen waarschijnlijk zullen handelen om ook bij het huidige lage prijsniveau het dividend in de komende jaren veilig te stellen. Ook ging hij in op wat de Europese oliebedrijven nu al doen om het dividend veilig te stellen en wat ze de komende jaren wel of niet zullen gaan doen.

  De middag was volledig gereserveerd voor OptieAcademy. De sprekers gingen verder waar ze ’s-ochtends waren gebleven. Ze schonken royaal aandacht aan Technische Analyse voor de timing van de markt en hoe deze om te zetten in beleggingsstrategieën. Het handelt erom wanneer in- en uit de markt te stappen en welke optiestrategie toe te passen.

       foto 1.JPG    foto 2.JPG  Cd5846RW8AEGYHB-hj.jpg  Cd6AQVBW4AA5NkC-hj.jpg

  Om 16.00 was het tijd voor een borrel. Terecht, de dag nam immers een aanvang om 09.00 uur!

  Wijtvliet Research/Beurshalte.nl en OptieAcademy organiseren vaker masterclasses over relevante beleggingsthema’s. U bent dan van harte welkom. Wij zullen u over plaats en tijdstip ruim van tevoren inlichten.

  U kunt naar ons komen, maar wij komen ook graag naar u. Wijtvliet Reseach/Beurshalte.nl verzorgt voor u en uw relaties een presentatie op maat. U kunt uw belangstelling en uw wensen kenbaar maken door een e-mail te sturen naar Wijtvlietresearch@hotmail.com.


   

  TWEETS